Langs deze weg zou ik me graag willen voorstellen. Per 1 september neem ik de praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg over. Ik ben in deze praktijk vanaf september 2014 werkzaam. Gedurende deze periode heb ik kennisgemaakt met een groot gedeelte van de verwijzers en patiënten. Tevens heb ik mij de filosofie van de praktijk eigen gemaakt.

Ik ben afgestudeerd in 2009 als tandarts aan het UMCG van Groningen. Na het behalen van mijn diploma Tandheelkunde ben ik gestart met een postdoctorale opleiding Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Tijdens deze opleiding heb ik meerdere artikelen gepubliceerd op het gebied van Implantologie en Parodontologie. In 2014 heb ik de mogelijkheid gekregen een jaar een ITI scholarship te volgen aan de afdeling orale chirurgie van de Friedrich Wilhelms Universiteit in Bonn. In dat jaar heb ik mijn kennis op het vakgebied van de Implantologie zowel klinisch als theoretisch verder kunnen ontwikkelen. In mei 2015 ben ik erkend Parodontoloog volgens de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).