ONLINE VERWIJZEN

 

 

ONLINE VERWIJZEN

ONLINE VERWIJZEN

 

Om de verwijzing zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen kunt u via het onderstaande verwijsformulier uw patiënten digitaal doorverwijzen naar de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Via een beveiligde link (voldoet aan de nieuwe wet algemene verordening gegevens-bescherming (AVG)) worden de gegevens naar de praktijk verstuurd. Voor het goed inschatten/beoordelen van de progressie van parodontale problemen zijn (oudere) relevante röntgenfoto’s en andere gegevens (zoals parodontiumstatus) soms nuttig. Het is niet noodzakelijk om alle gegevens in te vullen om het verwijsformulier te kunnen versturen. Acute vormen van ontsteking krijgen vanzelfsprekend voorrang.

Indien u een spoedconsult op prijs stelt, verzoeken wij om zelf contact op te nemen met onze balie. Een korte uitleg maakt voor ons het consult een stuk duidelijker. Wanneer u belt voor 10.00 uur proberen we ruimte te maken om uw patiënt nog dezelfde dag te zien. Belt u later dan kunnen we dit niet altijd garanderen.

Gegevens verwijzer:


Gegevens patient:


Behandeling:


Extra informatie:


Behandelgeschiedenis:

Wij verzoeken u om eventuele relevante documenten en röntgenfoto’s digitaal aan te leveren door deze als bijlage mee te zenden. Bijlagen toevoegen (max. 3 Mb per bijlage)

         

Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg

Professor Gimbrèrelaan 130
5037 EN Tilburg
Telefoon: 013 - 463 73 29
Email: info@parotilburg.nl
Zorgmail: parotilburg@zorgmail.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17.00
Dinsdag 8.30 - 17.00
Woensdag 8.30 - 17.00
Donderdag  8.30 - 17.00
Vrijdag 8.30 - 17.00

Social Media

Volg ons op Facebook en Linkedin.