MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Tandarts-parodontoloog

Hans Keestra

BIG registratienummer 39912201002
Erkend Parodontoloog NVvP
KRT-geregistreerd

Werkzaam per september 2014 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Donderdag
– Vrijdag​

Bijzondere interesse:
– Parodontologie
– Recessiebedekking
– Parodontale regeneratie
– Multidisciplinaire ondersteuning met de verwijzer

Ik ben afgestudeerd in 2009 als tandarts aan het UMCG van Groningen. Na het behalen van mijn diploma Tandheelkunde ben ik gestart met een postdoctorale opleiding Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Tijdens deze opleiding heb ik meerdere artikelen gepubliceerd op het gebied van Implantologie en Parodontologie. In 2014 heb ik de mogelijkheid gekregen een jaar een ITI scholarship te volgen aan de afdeling  orale chirurgie van de Friedrich Wilhelms Universiteit in Bonn. In dat jaar heb ik mijn kennis op het vakgebied van de Implantologie zowel klinisch als theoretisch verder kunnen ontwikkelen. In mei 2015 ben ik erkend Parodontoloog volgens de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

 

Julio Villalba Recuerda

BIG registratienummer 79918987702
Erkend Parodontoloog NVvP
KRT-geregistreerd

Werkzaam per september 2022 in de praktijk.
Werkdagen:
– Woensdag
– Donderdag

Bijzondere interesse:
– Parodontologie
– Parodontale regeneratie
– Esthetische parodontale chirurgie
– Multidisciplinaire ondersteuning met de verwijzer

Ik ben geboren in Granada (Spanje) waar ik aan de universiteit Tandheelkunde heb gestudeerd. In 2015 ben ik geëmigreerd naar Nederland en heb ik 5 jaar als algemene tandarts gewerkt. In 2018 heb ik succesvol de 1 jarige masterclass Orale Implantologie behaald aan de ACTA. In 2020 ben ik gestart aan de postdoctorale opleiding Parodontologie aan de universiteit van Amsterdam (ACTA), welke ik in 2023 tweemaal cum laude heb afgerond.

Mondhygienisten

Marian

Werkzaam per september 2004 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Vrijdag

Mijn naam is Marian de Bresser, ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als mondhygiëniste. Mijn stageperiode heb ik destijds gelopen bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg, al gauw wist ik dat in deze specialisatie mijn hart lag en ik ben dan ook nooit meer weggegaan. Naast het werken met patiënten heb ik zes jaar lang cursus gegeven aan (preventie)assistentes en mondhygiënisten, ook leiden wij binnen onze praktijk regelmatig stagiaires op waaraan ik graag mijn steentje bijdraag. Inmiddels ben ik moeder van twee zoontjes en werk ik enkel nog drie dagen aan de stoel.

Anna

Werkzaam per april 2015 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag

Hallo, mijn naam is Anna Ruiter en sinds 2016 maak ik deel uit van het team van het Centrum voor Parodontologie Tilburg. In 2015 heb ik mijn diploma Mondzorgkunde behaald aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding heb ik destijds de minor Parodontologie gevolgd onder begeleiding van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Na een periode van waarnemen, werk ik nu twee dagen in de week in deze gezellige praktijk. De overige dagen ben ik nog werkzaam in een algemene tandartsenpraktijk.

 

Tahnee

Werkzaam per oktober 2016 in de praktijk.
Werkdagen:
– Dinsdag

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en werk sindsdien in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in een parodontologiepraktijk in Eindhoven. Toen wist ik meteen dat hier mijn interesse lag. Na de opleiding ben ik gaan werken bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Naast het werken met patiënten geef ik praktijkgerichte trainingen met de Airflow en leid ik stagiaires op binnen deze praktijk. Hier werk ik nu drie dagen in de week en daarnaast werk ik voor een vrijgevestigde mondhygiënist uit Best.

Saapke

Werkzaam per januari 2017 in de praktijk.
Werkdagen:
– Vrijdag

Ik ben Saapke van der Meulen en ik ben vanaf begin januari 2017 werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. In 2002 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste in Nijmegen. Voor mijn opleiding tot mondhygiëniste heb ik grafische vormgeving in Groningen gedaan maar ik heb nooit in deze sector gewerkt. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met werken in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Breda. Daar heb ik twaalf jaar met veel plezier gewerkt tot 2015. Vanaf eind 2016 ben ik weer begonnen met het uitvoeren van mijn werkzaamheden als mondhygiëniste.

Demi

Werkzaam per september 2020 in de praktijk.
Werkdagen:
– Donderdag

Hallo, mijn naam is Demi en ik ben vanaf 1 september 2020 werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Ik heb de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Tijdens het laatste jaar van de opleiding heb ik de kans gekregen om een ‘extra’ stage hier te volgen, om mezelf nog meer te specialiseren in de parodontologie. Ik ben hier werkzaam op maandag, woensdag en donderdag. De rest van de dagen werk ik in een algemene tandartspraktijk.

Bibi

Werkzaam per november 2019 in de praktijk.
Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag
– Vrijdag

Hallo, mijn naam is Bibi Brokken. Ik ben in 1993 afgestudeerd aan de ACTA te Amsterdam en sindsdien werkzaam als mondhygiënist. Na het behalen van mijn diploma heb ik in diverse praktijken gewerkt o.a. in de parodontologie, algemene tandarts en vrijgevestigd mondzorgpraktijk. Sinds november 2019 werk ik met veel plezier bij Centrum voor Parodontologie Tilburg.

Laura

Werkzaam per september 2021 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag

Mijn naam is Laura van de Sande en ben sinds 1 september 2021 werkzaam bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Ik heb de opleiding Mondzorgkunde aan de HAN-University of Applied Science gevolgd en ik ben onlangs afgestudeerd. Tijdens het derde jaar van mijn studie heb ik kennis mogen maken met deze praktijk en heb ik hier mijn stage gelopen, vanaf dat moment wist ik dat mijn interesse ligt in de parodontologie. Hiernaast werk ik nog drie dagen in een algemene tandartspraktijk.

Assistenten

Sharon

Stoel- en preventieassistent
Werkzaam per december 2004 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Donderdag

Ik ben Sharon van der Kaa-Oomen. In 2004 heb ik mijn diploma behaald voor tandartsassistente. Sindsdien ben ik werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Gedurende mijn werkzaamheden als assistente kwam ik er achter dat patiëntencontact erg belangrijk is voor mij en daarom ben ik begonnen met de cursus preventieassistent aan het Centrum voor Onderwijs Parodontologie Tilburg (COPT). Deze cursus heb ik succesvol afgerond in 2008. Sindsdien ben ik een dag per week werkzaam als preventie assistente in het Centrum voor Parodontologie Tilburg.

Hanneke

Stoel- en balie assistent
Werkzaam per augustus 2018 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Donderdag

Mijn naam is Hanneke Vingerhoets, geboren in Eindhoven, getogen en woonachtig in ’t mooie Oirschot. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf augustus 2018 ben ik dan ook werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg aan de balie als baliemedewerker. Ik ben sinds kort begonnen met de opleiding tot tandartsassistente zodat ik volgend jaar kan gaan assisteren tijdens parodontale behandelingen.

Bianca

Stoel- en balie assistent
Werkzaam per oktober 2018 in de praktijk.
Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Vrijdag

Mijn naam is Bianca en ik ben sinds 1 oktober 2018 werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Na een periode van werkloosheid heb ik in 2017 het roer omgegooid en ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging door een opleiding tandartsassistente te volgen. Na het behalen van dit diploma in 2018 ben ik bij Centrum voor Parodontologie Tilburg komen werken als ondersteuning voor het super leuke team aan collega’s. Ik heb inmiddels mijn draai gevonden en probeer de verschillende patiënten die in de praktijk komen het gevoel te geven dat zij bij ons team in goede handen zijn, door zowel aan de balie als aan de stoel de patiënten op hun gemak te stellen.

Organisatie

Shirley

Balie en administratie
Werkzaam per september 2023 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Woensdag
– Vrijdag

Mijn naam is Shirley Thijssen en ben per september 2023 werkzaam bij Centrum voor Parodontologie Tilburg.
Na 19 jaar bij een vrijgevestigde mondhygiënepraktijk in Breda gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daar waren mijn werkzaamheden assistente, balie en administratief medewerker.
Ik vind het dan ook leuk dat ik deel uit mag maken bij dit team en mijn ondersteuning mag gaan geven aan de balie. Het patiëntencontact vind ik erg belangrijk en dat maakt het werk ook erg afwisselend.