ONS TEAM

ONS TEAM

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Tandartsen

Hans Keestra

BIG registratienummer 39912201002
Erkend Parodontoloog NVvP
KRT-geregistreerd

Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Vrijdag

Bijzondere interesse:
– Parodontologie
– Recessiebedekking
– Behandelingen met L-PRF
– Multidisciplinaire ondersteuning met de verwijzer

Ik ben afgestudeerd in 2009 als tandarts aan het UMCG van Groningen. Na het behalen van mijn diploma Tandheelkunde ben ik gestart met een postdoctorale opleiding Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Tijdens deze opleiding heb ik meerdere artikelen gepubliceerd op het gebied van Implantologie en Parodontologie. In 2014 heb ik de mogelijkheid gekregen een jaar een ITI scholarship te volgen aan de afdeling  orale chirurgie van de Friedrich Wilhelms Universiteit in Bonn. In dat jaar heb ik mijn kennis op het vakgebied van de Implantologie zowel klinisch als theoretisch verder kunnen ontwikkelen. In mei 2015 ben ik erkend Parodontoloog volgens de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

 

Richard Koop

BIG registratienummer 59064632502
Erkend Parodontoloog NVvP
KRT-geregistreerd

Werkdagen:
– Maandag
– Donderdag

Bijzondere interesse:
– Parodontologie
– Parodontale regeneratie
– Esthetische parodontale chirurgie
– Multidisciplinaire ondersteuning met de verwijzer

In 2005 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Twee jaar na mijn afstuderen heb ik mij gespecialiseerd in de Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven en in 2011 heb ik mijn opleiding afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik onderzoek gedaan op zowel het vakgebied van de parodontologie als Implantologie.

Mondhygienisten

Marian de Bresser-Stevens

Werkzaam in de praktijk sinds 2004.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Donderdag

Mijn naam is Marian de Bresser, ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als mondhygiëniste. Mijn stageperiode heb ik destijds gelopen bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg, al gauw wist ik dat in deze specialisatie mijn hart lag en ik ben dan ook nooit meer weggegaan. Naast het werken met patiënten heb ik zes jaar lang cursus gegeven aan (preventie)assistentes en mondhygiënisten, ook leiden wij binnen onze praktijk regelmatig stagiaires op waaraan ik graag mijn steentje bijdraag. Inmiddels ben ik moeder van twee zoontjes en werk ik enkel nog drie dagen aan de stoel.

Anna Ruiter

Werkzaam in de praktijk sinds 2016.
Werkdagen:
– Woensdag
– Vrijdag

Hallo, mijn naam is Anna Ruiter en sinds 2016 maak ik deel uit van het team van het Centrum voor Parodontologie Tilburg. In 2015 heb ik mijn diploma Mondzorgkunde behaald aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding heb ik destijds de minor Parodontologie gevolgd onder begeleiding van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Na een periode van waarnemen, werk ik nu twee dagen in de week in deze gezellige praktijk. De overige dagen ben ik nog werkzaam in een algemene tandartsenpraktijk.

 

Tahnee Toebes

Werkzaam in de praktijk sinds 2016.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag
– Vrijdag

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en werk sindsdien in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan binnen de parodontologie o.a. gedurende mijn stage in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie in Eindhoven. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in een algemene praktijk. Mijn interesse ligt bij de parodontologie en daarom werk ik per oktober 2016 bij het team van het Centrum voor Parodontologie Tilburg.

Saapke van der Meulen

Werkzaam in de praktijk sinds 2017.
Werkdagen:
– Dinsdag

Ik ben Saapke van der Meulen en ik ben vanaf begin januari 2017 werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. In 2002 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste in Nijmegen. Voor mijn opleiding tot mondhygiëniste heb ik grafische vormgeving in Groningen gedaan maar ik heb nooit in deze sector gewerkt. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met werken in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Breda. Daar heb ik twaalf jaar met veel plezier gewerkt tot 2015. Vanaf eind 2016 ben ik weer begonnen met het uitvoeren van mijn werkzaamheden als mondhygiëniste.

Roza Karimi

Werkzaam per 1 oktober 2018 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Woensdag

Mijn naam is Roza, sinds 2018 heb ik mijn Mondzorgkunde diploma behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf 1 oktober 2018 maak ik deel uit van het team van het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Tijdens mijn opleiding heb ik een parodontologie stage gelopen, waarbij ik mijn klinische vaardigheden in parodontale behandelingen verder heb kunnen ontwikkelen. Tevens heb ik verschillende stage mogelijkheden benut, om gericht bezig te zijn in het toepassen van motivational interviewing. Op deze wijze kan de patiënt effectief begeleiding krijgen voor het optimaliseren van een juiste zelfzorg. Wegens interesse op parodontaal vlak, heb ik ervoor gekozen om binnen deze praktijk werkzaam te zijn.

Assistenten

Sharon van der Kaa-Oomen

Stoel- en preventieassistent
Werkzaam in de praktijk sinds 2004.
Werkdagen:
– Maandag
– Donderdag
– Vrijdag

Ik ben Sharon van der Kaa-Oomen. In 2004 heb ik mijn diploma behaald voor tandartsassistente. Sindsdien ben ik werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Gedurende mijn werkzaamheden als assistente kwam ik er achter dat patiëntencontact erg belangrijk is voor mij en daarom ben ik begonnen met de cursus preventieassistent aan het Centrum voor Onderwijs Parodontologie Tilburg (COPT). Deze cursus heb ik succesvol afgerond in 2008. Sindsdien ben ik een dag per week werkzaam als preventie assistente in het Centrum voor Parodontologie Tilburg.

Nicole van Beek

Stoel- en balie assistent
Werkzaam in de praktijk sinds 2017.
Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag
– Vrijdag

Na een aantal jaar ervaring binnen de algemene tandheelkunde, Parodontologie en Implantologie ben ik sinds 2017 werkzaam bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Een geweldig team waar ik me direct thuis voelde. Mocht u vragen hebben ben ik er voor u. Ik zal alles proberen om uw bezoek bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg zo prettig mogelijk te maken

Organisatie

Hanneke Vingerhoets

Balie en organisatie
Werkzaam in de praktijk sinds 2018.
Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag

Mijn naam is Hanneke Vingerhoets, geboren in Eindhoven, getogen en woonachtig in ’t mooie Oirschot. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf augustus 2018 ben ik dan ook werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg aan de balie als baliemedewerker. Ik ben sinds kort begonnen met de opleiding tot tandartsassistente zodat ik volgend jaar kan gaan assisteren tijdens parodontale behandelingen.

Patrice Winter

Balie en administratie
Werkzaam in de praktijk sinds 2011.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Vrijdag

Na mijn opleiding tot Huishoudkundige en ondernemersdiploma ben ik in diverse functies werkzaam geweest, o.a. bij de Stichting Huishoudelijke en Consumentenvoorlichting, afdeling Voorlichting en Inspraak van de gemeente Tilburg, inrichtingsadvies gegeven bij een internationaal meubel designfabriek en ben ik jarenlang zelfstandig ondernemer geweest van een winkel in hartje centrum Tilburg. Sinds 2011 ben ik werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Naast mijn werk bij deze praktijk run ik ook een B&B aan huis.

Ineke Verschuuren-van Rijswijk

Financiële administratie
Werkzaam in de praktijk sinds 2009.
Werkdagen:
– Maandag
– Woensdag

Nadat ik mijn opleiding MEAO heb afgerond en ben ik eerst gaan werken bij een bank. Sinds 2009 ben ik werkzaam als parttime administratief medewerker in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de boekhouding en ondersteuning bieden bij declaraties. Ook werk ik nog parttime, al 27 jaar, als administratief medewerker bij Antoon de Jong b.v. een detailhandel in teken / schilder en ontwerp materialen in Tilburg.

Centrum voor Parodontologie Tilburg

Vanaf 23 september:

Olympiaplein 386
5022 DX Tilburg
Telefoon: 013 - 463 73 29
Email: info@parotilburg.nl
Zorgmail: parotilburg@zorgmail.nl

 

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17.00
Dinsdag 8.30 - 17.00
Woensdag 8.30 - 17.00
Donderdag  8.30 - 17.00
Vrijdag 8.30 - 17.00

Social Media

Volg ons op Facebook en Linkedin.