ONS TEAM

ONS TEAM

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Tandartsen

Hans Keestra

BIG registratienummer 39912201002
Erkend Parodontoloog NVvP
KRT-geregistreerd

Werkdagen:
– Maandag
– Donderdag ochtend
– Vrijdag

Bijzondere interesse:
– Parodontologie
– Recessiebedekkingen
– Multidisciplinaire ondersteuning met de verwijzer
– Behandelingen met L-PRF

Ik ben afgestudeerd in 2009 als tandarts aan het UMCG van Groningen. Na het behalen van mijn diploma Tandheelkunde ben ik gestart met een postdoctorale opleiding Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Tijdens deze opleiding heb ik meerdere artikelen gepubliceerd op het gebied van Implantologie en Parodontologie. In 2014 heb ik de mogelijkheid gekregen een jaar een ITI scholarship te volgen aan de afdeling  orale chirurgie van de Friedrich Wilhelms Universiteit in Bonn. In dat jaar heb ik mijn kennis op het vakgebied van de Implantologie zowel klinisch als theoretisch verder kunnen ontwikkelen. In mei 2015 ben ik erkend Parodontoloog volgens de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

 

Brigitte Deblauwe

BIG registratienummer 19029144302
Erkend Parodontoloog NVvP
Ingeschreven bij het KRT

Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag middag

Bijzondere interesse:
– Parodontologie
– Multidisciplinaire ondersteuning met de verwijzer
– Parodontale esthetische correcties.

Opleiding:

 • Tandartsdiploma, Katholieke Universiteit Leuven (B) 1979-1984.
 • Specialisatie Parodontologie, Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) 1986-1990. Waaronder het doen van basaal wetenschappelijk onderzoek en stafmedewerker patiënten behandelingen aan de vakgroep Parodontologie van het ACTA.
 • Gastmedewerker bij de afdeling Orale Pathologie van de Vrije Universiteit Amsterdam 1991-1993.
 • Erkenning tot tandarts-parodontoloog in 1991.
 • Jaarlijks het volgen van postacademische nascholing via verschillende nationale en internationale congressen en cursussen.

Werkzaamheden:

 • Wetenschappelijk onderzoek.
 • Stafbehandelingen aan de vakgroep Parodontologie ACTA.
 • Docent keuzeonderwijs Parodontologie aan 5e jaarstudenten tandheelkunde.
 • Docent postacademisch onderwijs.
 • Oprichten en uitbouwen van de Praktijken voor Parodontologie en Implantologie in Tilburg en Breda.
 • Parodontoloog in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Tilburg tot heden.
 • Parodontoloog in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Breda 1995 – 2011.

 

Mondhygienisten

Marian de Bresser-Stevens

Werkzaam in de praktijk sinds 2004.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Donderdag

Mijn naam is Marian de Bresser, ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als mondhygiëniste. Mijn stageperiode heb ik destijds gelopen bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg, al gauw wist ik dat in deze specialisatie mijn hart lag en ik ben dan ook nooit meer weggegaan. Naast het werken met patiënten heb ik zes jaar lang cursus gegeven aan (preventie)assistentes en mondhygiënisten, ook leiden wij binnen onze praktijk regelmatig stagiaires op waaraan ik graag mijn steentje bijdraag. Inmiddels ben ik moeder van twee zoontjes en werk ik enkel nog drie dagen aan de stoel.

Kim de Graauw

Werkzaam in de praktijk sinds 2008
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Woensdag

Tijdens mijn studie Mondzorgkunde heb ik ervaring op gedaan binnen de parodontologie o.a. gedurende mijn stage bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Na het behalen van mijn diploma in 2008, mocht ik me aansluiten bij het Paroteam. Een goede mondzorg staat voor mij hoog in het vaandel en ik zal altijd streven naar een optimaal resultaat. Van 2008 tot heden ben ik ook werkzaam als docent bij het Centrum voor Onderwijs Parodontologie Tilburg (COPT). Hierbij geef ik cursussen aan assistenten die worden opgeleid tot preventieassistent en tevens geef ik bijscholing aan mondhygiënisten. Zo blijf ik up-to-date van alle nieuwe ontwikkelingen en ik kan mijn vaardigheden en kwaliteiten doorgeven aan een ander.

Anna Ruiter

Werkzaam in de praktijk sinds 2016.
Werkdagen:
– Woensdag
– Vrijdag

Hallo, mijn naam is Anna Ruiter en sinds 2016 maak ik deel uit van het team van de praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. In 2015 heb ik mijn diploma Mondzorgkunde behaald aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding heb ik de minor Parodontologie gevolgd onder begeleiding van de praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Na een periode van waarnemen, werk ik nu twee dagen in de week in deze gezellige praktijk. De overige dagen ben ik nog werkzaam in een algemene tandartsenpraktijk.

 

Tahnee Toebes

Werkzaam in de praktijk sinds 2016
Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag
– Vrijdag

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en werk sindsdien in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan binnen de parodontologie o.a. gedurende mijn stage in een parodontologiepraktijk in Eindhoven. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in een algemene praktijk. Mijn interesse ligt bij de parodontologie en daarom werk ik per september 2017 op dinsdag t/m vrijdag bij PARO Tilburg.

Saapke van der Meulen

Werkzaam in de praktijk sinds 2017.
Werkdagen:
– Vrijdag

Ik ben Saapke van der Meulen en ik ben vanaf begin januari 2017 werkzaam in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. In 2002 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste in Nijmegen. Voor mijn opleiding tot mondhygiëniste heb ik grafische vormgeving in Groningen gedaan maar ik heb nooit in deze sector gewerkt. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met werken in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Breda. Daar heb ik twaalf jaar met veel plezier gewerkt tot 2015. Vanaf eind 2016 ben ik weer begonnen met het uitvoeren van mijn werkzaamheden als mondhygiëniste.

Eline van Bemmel

Werkzaam in de praktijk sinds 2017.
Werkdagen:
– Maandag

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen als mondhygiëniste. Tijdens mijn opleiding heb ik erg veel ervaring opgedaan binnen de parodontologie. Tijdens de studie heb ik een half jaar stage gelopen bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Naast het werken bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg ben ik ook werkzaam in een algemene tandartspraktijk.

Assistenten

Sharon van der Kaa-Oomen

Stoel- en preventieassistent
Werkzaam in de praktijk sinds 2004.
Werkdagen:
– Maandag
– Donderdag
– Vrijdag

Ik ben Sharon van der Kaa-Oomen. In 2004 heb ik mijn diploma behaald voor tandartsassistente. Sindsdien ben ik werkzaam in de Praktijk Voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Gedurende mijn werkzaamheden als assistente kwam ik er achter dat patiëntencontact erg belangrijk is voor mij en daarom ben ik begonnen met de cursus preventieassistent aan het Centrum voor Onderwijs Parodontologie Tilburg (COPT). Deze cursus heb ik succesvol afgerond in 2008. Sindsdien ben ik een dag per week werkzaam als preventie assistente in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg.

Nicole van Beek

Stoel- en balie assistent
Werkzaam in de praktijk sinds 2017.
Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag
– Vrijdag

Na een aantal jaar ervaring binnen de algemene tandheelkunde, Parodontologie en Implantologie ben ik sinds 2017 werkzaam bij Paro Tilburg. Een geweldig team waar ik me direct thuis voelde. Mocht u vragen hebben ben ik er voor u. Ik zal alles proberen om uw bezoek bij Paro Tilburg zo prettig mogelijk te maken

Organisatie

Debby van Overbeek

Balie en organisatie
Werkzaam in de praktijk sinds 2015.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag

Mijn naam is Debby van Overbeek, geboren en getogen in de omgeving van Amsterdam, inmiddels ben ik 2,5 jaar woonachtig in het mooie en gezellige Brabant. Met veel plezier en enthousiasme ben ik sinds maart 2015 werkzaam in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Tijdens mijn opleiding (gastvrouw ROC van Amsterdam) realiseerde ik mij dat ik mijn kwaliteiten als gastvrouw en de omgang met mensen wilde gaan combineren. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de horeca ben ik overgestapt naar de Tandheelkunde, hierbij heb ik een goede keuze gemaakt. In verschillende praktijken heb ik de personeel en organisatie mogen opzetten en regelen. Vandaag de dag houd ik mij bezig met de personeelszaken, declaraties binnen de praktijk, receptie en klachtenafhandelingen. De vele facetten binnen deze praktijk maken het dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Patrice Winter

Balie en administratie
Werkzaam in de praktijk sinds 2011.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Vrijdag

Na mijn opleiding tot Huishoudkundige en ondernemersdiploma ben ik in diverse functies werkzaam geweest, o.a. bij de Stichting Huishoudelijke en Consumentenvoorlichting, afdeling Voorlichting en Inspraak van de gemeente Tilburg, inrichtingsadvies gegeven bij een internationaal meubel designfabriek en ben ik jarenlang zelfstandig ondernemer geweest van een winkel in hartje centrum Tilburg. Sinds 2011 ben ik werkzaam in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Naast mijn werk bij deze praktijk run ik ook een B&B aan huis.

Ineke Verschuuren-van Rijswijk

Financiële administratie
Werkzaam in de praktijk sinds 2009.
Werkdagen:
– Maandag
– Woensdag

Nadat ik mijn opleiding MEAO heb afgerond en ben ik eerst gaan werken bij een bank. Sinds 2009 ben ik werkzaam als parttime administratief medewerker in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de boekhouding en ondersteuning bieden bij declaraties. Ook werk ik nog parttime, al 27 jaar, als administratief medewerker bij Antoon de Jong b.v. een detailhandel in teken / schilder en ontwerp materialen in Tilburg.

Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg

Professor Gimbrèrelaan 130
5037 EN Tilburg
Telefoon: 013 - 463 73 29
Email: info@parotilburg.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17.00
Dinsdag 8.30 - 17.00
Woensdag 8.30 - 17.00
Donderdag  8.30 - 17.00
Vrijdag 8.30 - 17.00

Social Media

Volg ons op Facebook en Linkedin.