MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Tandarts-parodontoloog

Hans Keestra

BIG registratienummer 39912201002
Erkend Parodontoloog NVvP
KRT-geregistreerd

Werkzaam per september 2014 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Woensdag
– Vrijdag

Bijzondere interesse:
– Parodontologie
– Recessiebedekking
– Parodontale regeneratie
– Multidisciplinaire ondersteuning met de verwijzer

Ik ben afgestudeerd in 2009 als tandarts aan het UMCG van Groningen. Na het behalen van mijn diploma Tandheelkunde ben ik gestart met een postdoctorale opleiding Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Tijdens deze opleiding heb ik meerdere artikelen gepubliceerd op het gebied van Implantologie en Parodontologie. In 2014 heb ik de mogelijkheid gekregen een jaar een ITI scholarship te volgen aan de afdeling  orale chirurgie van de Friedrich Wilhelms Universiteit in Bonn. In dat jaar heb ik mijn kennis op het vakgebied van de Implantologie zowel klinisch als theoretisch verder kunnen ontwikkelen. In mei 2015 ben ik erkend Parodontoloog volgens de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

 

Richard Koop

BIG registratienummer 59064632502
Erkend Parodontoloog NVvP
KRT-geregistreerd

Werkzaam per september 2018 in de praktijk.
Werkdagen:
– Donderdag

Bijzondere interesse:
– Parodontologie
– Parodontale regeneratie
– Esthetische parodontale chirurgie
– Multidisciplinaire ondersteuning met de verwijzer

In 2005 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Twee jaar na mijn afstuderen heb ik mij gespecialiseerd in de Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven en in 2011 heb ik mijn opleiding afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik onderzoek gedaan op zowel het vakgebied van de parodontologie als Implantologie.

Mondhygienisten

Marian de Bresser-Stevens

Werkzaam per september 2004 in de praktijk.
Werkdagen:
– Dinsdag
– Vrijdag

Mijn naam is Marian de Bresser, ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als mondhygiëniste. Mijn stageperiode heb ik destijds gelopen bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg, al gauw wist ik dat in deze specialisatie mijn hart lag en ik ben dan ook nooit meer weggegaan. Naast het werken met patiënten heb ik zes jaar lang cursus gegeven aan (preventie)assistentes en mondhygiënisten, ook leiden wij binnen onze praktijk regelmatig stagiaires op waaraan ik graag mijn steentje bijdraag. Inmiddels ben ik moeder van twee zoontjes en werk ik enkel nog drie dagen aan de stoel.

Anna Ruiter

Werkzaam per april 2015 in de praktijk.
Werkdagen:
– Dinsdag

Hallo, mijn naam is Anna Ruiter en sinds 2016 maak ik deel uit van het team van het Centrum voor Parodontologie Tilburg. In 2015 heb ik mijn diploma Mondzorgkunde behaald aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding heb ik destijds de minor Parodontologie gevolgd onder begeleiding van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg. Na een periode van waarnemen, werk ik nu twee dagen in de week in deze gezellige praktijk. De overige dagen ben ik nog werkzaam in een algemene tandartsenpraktijk.

 

Tahnee Toebes

Werkzaam per oktober 2016 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Woensdag

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en werk sindsdien in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in een parodontologiepraktijk in Eindhoven. Toen wist ik meteen dat hier mijn interesse lag. Na de opleiding ben ik gaan werken bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Naast het werken met patiënten geef ik praktijkgerichte trainingen met de Airflow en leid ik stagiaires op binnen deze praktijk. Hier werk ik nu drie dagen in de week en daarnaast werk ik voor een vrijgevestigde mondhygiënist uit Best.

Saapke van der Meulen

Werkzaam per januari 2017 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag

Ik ben Saapke van der Meulen en ik ben vanaf begin januari 2017 werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. In 2002 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste in Nijmegen. Voor mijn opleiding tot mondhygiëniste heb ik grafische vormgeving in Groningen gedaan maar ik heb nooit in deze sector gewerkt. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met werken in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Breda. Daar heb ik twaalf jaar met veel plezier gewerkt tot 2015. Vanaf eind 2016 ben ik weer begonnen met het uitvoeren van mijn werkzaamheden als mondhygiëniste.

Sharine Goutziers

Werkzaam per juli 2019 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag
– Vrijdag

Mijn naam is Sharine en ik ben sinds 1 juli 2019 werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. In 2019 heb ik mijn diploma Mondzorgkunde in ontvangst mogen nemen. Tijdens mijn studie heb ik kennis mogen maken met deze praktijk en zijn medewerkers. Vanaf het begin voelde ik mij hier thuis, waardoor ik na mijn studie hier ben gaan werken

Demi Versteeg

Werkzaam per september 2020 in de praktijk.
Werkdagen:
– Woensdag
– Donderdag

Hallo, mijn naam is Demi en ik ben vanaf 1 september 2020 werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Ik heb de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Tijdens het laatste jaar van de opleiding heb ik de kans gekregen om een ‘extra’ stage hier te volgen, om mezelf nog meer te specialiseren in de parodontologie. Ik ben hier werkzaam op maandag, woensdag en donderdag. De rest van de dagen werk ik in een algemene tandartspraktijk.

Bibi Brokken

Werkzaam per november 2019 in de praktijk.
Werkdagen:
– Woensdag
– Vrijdag

Mijn naam is Bibi en ik ben sinds 1 november 2019 werkzaam bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Ik ben sinds 1993 afgestudeerd aan de ACTA te Amsterdam en werkzaam als mondhygiënist. Momenteel werk ik met veel plezier in een vrijgevestigde Mondzorg Praktijk te Breda en bij Centrum voor Parodontologie Tilburg.

Laura van de Sande

Werkzaam per september 2021 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag

Mijn naam is Laura van de Sande en ben sinds 1 september 2021 werkzaam bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Ik heb de opleiding Mondzorgkunde aan de HAN-University of Applied Science gevolgd en ik ben onlangs afgestudeerd. Tijdens het derde jaar van mijn studie heb ik kennis mogen maken met deze praktijk en heb ik hier mijn stage gelopen, vanaf dat moment wist ik dat mijn interesse ligt in de parodontologie. Hiernaast werk ik nog drie dagen in een algemene tandartspraktijk.

Sophie Wigman

Werkzaam per september 2021 in de praktijk.
Werkdagen:
– Donderdag
– Vrijdag

Ik ben Sophie Wigman en ik ben vanaf 1 september twee dagen werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Ik heb gestudeerd aan de HAN – University of Applied Sciences en ik ben net afgestuurd (2021). Ik heb tijdens de opleiding mijn parodontologie stage gelopen bij de Quincey in ‘s-Hertogenbosch, waarbij ik al snel wist dat daar mijn interesse ligt. Hiernaast werk ik nog twee dagen in een algemene Tandartspraktijk.

Assistenten

Sharon van der Kaa-Oomen

Stoel- en preventieassistent
Werkzaam per december 2004 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Donderdag

Ik ben Sharon van der Kaa-Oomen. In 2004 heb ik mijn diploma behaald voor tandartsassistente. Sindsdien ben ik werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Gedurende mijn werkzaamheden als assistente kwam ik er achter dat patiëntencontact erg belangrijk is voor mij en daarom ben ik begonnen met de cursus preventieassistent aan het Centrum voor Onderwijs Parodontologie Tilburg (COPT). Deze cursus heb ik succesvol afgerond in 2008. Sindsdien ben ik een dag per week werkzaam als preventie assistente in het Centrum voor Parodontologie Tilburg.

Nicole van Beek

Stoel- en balie assistent
Werkzaam per juli 2017 in de praktijk.
Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Vrijdag

Na een aantal jaar ervaring binnen de algemene tandheelkunde, Parodontologie en Implantologie ben ik sinds 2017 werkzaam bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Een geweldig team waar ik me direct thuis voelde. Mocht u vragen hebben ben ik er voor u. Ik zal alles proberen om uw bezoek bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg zo prettig mogelijk te maken.

Bianca Frints-Snoeck

Stoel- en balie assistent
Werkzaam per oktober 2018 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Vrijdag

Mijn naam is Bianca en ik ben sinds 1 oktober 2018 werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Na een periode van werkloosheid heb ik in 2017 het roer omgegooid en ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging door een opleiding tandartsassistente te volgen. Na het behalen van dit diploma in 2018 ben ik bij Centrum voor Parodontologie Tilburg komen werken als ondersteuning voor het super leuke team aan collega’s. Ik heb inmiddels mijn draai gevonden en probeer de verschillende patiënten die in de praktijk komen het gevoel te geven dat zij bij ons team in goede handen zijn, door zowel aan de balie als aan de stoel de patiënten op hun gemak te stellen.

Organisatie

Hanneke Vingerhoets

Balie en organisatie
Werkzaam per augustus 2018 in de praktijk.
Werkdagen:
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag

Mijn naam is Hanneke Vingerhoets, geboren in Eindhoven, getogen en woonachtig in ’t mooie Oirschot. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf augustus 2018 ben ik dan ook werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg aan de balie als baliemedewerker. Ik ben sinds kort begonnen met de opleiding tot tandartsassistente zodat ik volgend jaar kan gaan assisteren tijdens parodontale behandelingen.

Patrice Winter

Balie en administratie
Werkzaam per juni 2012 in de praktijk.
Werkdagen:
– Maandag
– Vrijdag

Na mijn opleiding tot Huishoudkundige en ondernemersdiploma ben ik in diverse functies werkzaam geweest, o.a. bij de Stichting Huishoudelijke en Consumentenvoorlichting, afdeling Voorlichting en Inspraak van de gemeente Tilburg, inrichtingsadvies gegeven bij een internationaal meubel designfabriek en ben ik jarenlang zelfstandig ondernemer geweest van een winkel in hartje centrum Tilburg. Sinds 2012 ben ik werkzaam in het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Naast mijn werk bij deze praktijk run ik ook een B&B aan huis.