UW EERSTE BEZOEK

 

UW EERSTE BEZOEK

UW EERSTE BEZOEK

U kunt naar het Centrum voor Parodontologie Tilburg worden doorverwezen door uw algemene tandarts, voor uw doorverwijzing heeft u een verwijsbrief nodig. Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion, in dat geval is een verwijsbrief niet nodig. Ook een vrijgevestigde mondhygiëniste kan, in overleg uw tandarts, naar ons doorverwijzen.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw eerste bezoek aan het Centrum voor Parodontologie Tilburg het volgende mee te nemen:

  • Uw verwijsbrief.
  • Uw zorgverzekeringspas.
  • Een geldig legitimatiebewijs.
  • De uitgeprinte, volledig ingevulde en ondertekende gezondheidsvragenlijst.

Kosten & vergoeding:
Bent u aanvullend verzekerd voor tandheelkunde dan worden de kosten voor het eerste onderzoek EERST bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. De vergoeding is hierbij afhankelijk van uw budget en in hoeverre u hier reeds gebruik van heeft gemaakt. Wij adviseren u om vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoeding van de kosten voor het eerste onderzoek!

Kosten eerste onderzoek

T12     Onderzoek van het tandvlees met parodontiumstatus: € 166,21
X10    Kleine röntgenfoto: € 16,05 per foto

Begroting:
Na het bespreken van de behandelingsmogelijkheden maken wij voor u een begroting voor de verdere behandeling. Indien meerdere plannen worden gemaakt zullen ook meerdere begrotingen worden opgesteld. Aan de hand van de gespecificeerde begroting kunt u bij uw zorgverzekeraar informeren óf de kosten van de behandeling deels of volledig worden vergoed (de meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een groot deel van deze kosten).

Centrum voor Parodontologie Tilburg

 

Vanaf 23 september 2019:

Olympiaplein 386
5022 DX Tilburg
Telefoon: 013 - 463 73 29
Email: info@parotilburg.nl
Zorgmail: parotilburg@zorgmail.nl

 

Openingstijden

 

Maandag 8.30 - 21.00
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 17.00
Donderdag  8.30 - 17.00
Vrijdag 8.30 - 17.00

 

Social Media

Volg ons op Facebook en Linkedin.