Per september 2018 zal Richard Koop twee dagen in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg werkzaam zijn. Om deze reden wil ik mij graag aan jullie voorstellen en hoop ik binnenkort met u persoonlijk kennis te maken in de praktijk, telefonisch of op het symposium in november.
In 2005 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Twee jaar na mijn afstuderen heb ik mij gespecialiseerd in de parodontologie en implantologie aan de Katholieke Universiteit Leuven en in 2011 heb ik mijn opleiding afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik onderzoek gedaan naar parodontale regeneratie met glazuurmatrixeiwitten en guided implant surgery. Mijn voornaamste interesse in de parodontologie heeft de parodontale regeneratie: om wat verloren is gegaan weer te kunnen herstellen.
Na mijn opleiding heb ik in diverse praktijken in Nederland gewerkt en altijd contact gehouden met mijn collega Hans Keestra waar ik samen mee in opleiding heb gezeten in Leuven. Wij zetten ons in om vanaf nu gezamenlijk de parodontale zorg voor uw patiënten in de regio te verzorgen.