Mijn naam is Julio Villalba Recuerda.

Betrouwbaar, sympathiek en gedisciplineerd. Naast mijn werk ga ik graag naar de crossfit en hou ik van tennis en voetbal. Ik ben geboren in Granada (Spanje) waar ik aan de universiteit Tandheelkunde gestudeerd heb. In 2015 ben ik geëmigreerd naar Nederland en heb ik 5 jaar als algemene tandarts gewerkt. In 2018 heb ik succesvol de 1 jarige masterclass Orale Implantologie behaald, aan de ACTA.

Ik heb altijd gedroomd om mezelf verder te ontwikkelen tot Parodontoloog. Momenteel studeer ik fulltime voor deze post graduate in Amsterdam (ACTA). Voorjaar – zomer 2023 hoop ik te slagen. Tijdens mijn studie ben ik in Brabant blijven wonen.

Ik vind het zo fijn in Den Bosch dat ik besloten heb om niet naar Amsterdam te verhuizen. Ik kijk er naar uit om mijn stageperiode in deze praktijk te starten en U te mogen ontmoeten!

Tot ziens, Julio