VERHUIZING

 

VERHUIZING

WE GAAN VERHUIZEN

 

Op 23 september betrekken wij onze nieuwe locatie aan het Olympiaplein 386 (Tilburg Zuid Stappegoor). Onze nieuwe locatie wordt momenteel nog verbouwd tot een moderne tandartspraktijk. Er zal voor u als patiënt niets veranderen, behalve dat we u vanaf september aanstaande van harte welkom heten op onze mooie locatie. En u mag van ons natuurlijk dezelfde zorg verwachten zoals u van ons gewend bent.

De nieuwe praktijk is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Op de A58 ter hoogte van Tilburg zijn twee afslagen (vanaf Eindhoven afslag 10 Hilvarenbeek en vanaf Breda afslag 11 Goirle) die u direct leiden naar de nieuwe locatie aan het Olympiaplein.

Auto
Er is volop parkeermogelijkheid:

Parkeerplaats openluchtgebied Stappegoor (voor de ijsbaan en het zwembad)
– 450 plaatsen
– maximale dagtarief is €1,00 per dag

Parkeergarage Stappegoor
– 1160 plaatsen, waaronder oplaadpunten voor elektrische auto’s
   Parkeertarieven:

  • korter dan 30 min: €0,50
  • langer dan 30 min: €2,20 tot maximaal 07:00 uur volgende dag
  • maximale dagtarief is €2,20


Parkeergarage onder Jumbo Foodmarkt
200 (half) ondergrondse plaatsen
– 2 uur gratis parkeren bij minimale besteding van €15,00 bij de Jumbo
– per 30 min €1,25

Fiets
Er zijn twee fietsenstallingen op het Olympiaplein. De eerste is bij de ingang van de Jumbo en de tweede is naast de Snackfactory van de Euroscoop. De bereikbaarheid per fiets wordt in de toekomst verbeterd door de aanleg van een nieuwe fietstunnel onder de Ringbaan Zuid.

Openbaar Vervoer
Vanaf het station Tilburg Centraal rijdt stadsbus 1 (ETZ Elisabeth – CS – Noord) of 601 (Stappegoor) naar bushalte Stappegoor/IJsbaan.

Mocht u vragen hebben over de nieuwe locatie dan kunt u ons bereiken op 013-4637329 en info@parotilburg.nl. Wij kijken ernaar uit u daar te verwelkomen!